Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
Vostro V130 nešiojamasis kompiuteris – Atrodykite įmantriai. Dirbkite įmantriai.

Rugpjūtis 08, 2011

Vostro V130 nešiojamasis kompiuteris – Atrodykite įmantriai. Dirbkite įmantriai.

DELL Inc., daugiatautė informacinių technologijų korporacija ir puikiai žinoma kompiuterių gamintoja, pristato savo naująjį smulkiojo verslo nešiojamąjį kompiuterį: Vostro™ V130.

PIRKITE INTERNETU

Dell Vostro v130

Sukurtas pagal apdovanatą dizainą, šis neįtikėtinai plonas ir lengvas nešiojamasis kompiuteris sutelkia kupiną įvairių sąvybių veiklą į Jums reikalingą ilgalaikį ir plunksnos lengvumo profilį, kuris yra paruoštas darbui. 

  • Pasižymi Intel® Core™ procesoriais.
  • Veikia bet kur, kur nuveda darbas su aukštosios raiškos vaizduokliu ir bendravimui skirtu paketu.
  • Pasirinktina Dell™ DataSafe™ internetinė atsarginiu rinkmenų sukūrimo ir atgavimo programa suteikia apsaugą nuo atsitiktinio Jūsų verso duomenų praradimo.

Keliaukite lengvai ir sudarykite puikų įspūdį.

Jūsų kompiuteris yra tiek Jūsų tapatybės, tiek įvaizdžio dalis. Su Vostro V130 Jūs gaunate aukščiausios kokybės išvaizdą, kuria parodote, kad Jums rūpi verslas, ir lengva, kupiną įvairių savybių produktą, kuris leidžia iškart pradėti darbą.

  • Didelės galimybės plunksnos lengvumo profilyje. Su Vostro V130 Jūs gaunate visas įprasto dydžio kompiuterio galimybes neįtikėtinai plonamr ir lengvame įrengime (pradedant nuo tik 3.5 svarų ar 1.6 kilogramų), skirtame keliauti stilingai.
  • Ištvermė, kurios Jums reikia. Stilius kurio Jūs trokštate. Kam apsiriboti plastiku? Su savo anodinto aliuminio gaubtu, cinkiniais vyriais ir magnio lydinio vieta delnams pasidėti, Vostro V130 sujungia svaiginančią išvaizdą su atsparumu, kurio Jums reikia gyvenant kelyje.
  • Pasinerkite į visiškus nešiojamojo kompiuterio patyrimus. Atraskite kiek daug gali reikšti mažas ir lengvas pradėjus dirbti su Vostro V130 ryškiu 13.3 colių įstrižainės WLED ekranu, įprasto dydžio klaviatūra ir dideliu „touchpad“.

Darykite daugiau. Neškite mažiau.

Galbūt jis ir turi ploną profilį, bet Vostro V130 taip pat turi našumą lemiančias sąvybes, kurios padeda imtis sudėtingų užduočių bet kur, kur Jums tenka dirbti.

Įtempkite savo keleto užduočių atlikimo vienu metu raumenis — Dirbkite su Windows® 7 ir be pastangų  atlikite kasdienes užduotis net dar greičiau pasitelkus Intel® Core™ i5 procesorius ir 4 GB dvigubo duomenų perdavimo 3 (DDR3) SDRAM operatyviąją atmintį.

Būkite ten neišeidami iš čia — Suteikite savo klientams ir kitiems savo gyvenime svarbiems žmonėms šiek tiek daygiau akis į akį bendravimo su įmontuota 2-MP internetine vaizdo kamera su Jūsų mėgstamiausia vaizdinio bendravimo funkcija.

Likite įsijungę į savo darbą.

Darbas kelyje reiškią prisitaikymą prie naujų erdvių. Su savo lengvai pasiekiamomis jungtimis ir ryšiais Vostro V130 suteikia Jums lankstumą prisijungti, pristatyti ar tiesiog dirbti bet kurioje vietoje.

  • Analoginis ar skaitmeninis? Jums spręsti. Atgaivinkite savo pristatymus vaizduokliuose, projektoriuose ar raiškiojoje televizijoje naudodamiesi HDMI ar VGA jungtimis.
  • Išsaugokite arba kaupkite. Naudokities dviem USB 2.0 išvestimis ir bendra USB/eSATA išvestimi prijungti prietaisus ar išsaugoti duomenis išoriniame diske.
  • Priverskite „Bluetooth“ dirbti Jums. Nepaisant to, ar Jums reikia perkelti rinkmenas, ar sinchronizuoti preitaisus, ar prijungti belaidę įrangą, įmontuota Bluetooth 3.0 įranga gali padėti visa tai padaryti nerūpestingai ir žaibiškai.
  • Nusitaikykite, spustelkite, fotografuokite ir dalinkitės. Lengvai perkelkite nuotraukas ir vaizdo įrašus į ir iš savo Vostro V130 su penki viename kortelių skaitytuvu.

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.