Birželis 16, 2020
Norim informuoti apie sandėlio darbo pasikeitimus Birželio mėn.:
Birželis 16, 2020
Norim informuoti apie sandėlio darbo pasikeitimus Birželio mėn.
Birželis 03, 2020
Bang & Olufsen is raising the bar in luxurious cinematic experiences with the ...
Birželis 01, 2020
Bang & Olufsen released the second-generation Beosound A1, the Danish luxury ...
Gegužė 26, 2020
The G915 TKL Blends Sophisticated Design with Cutting Edge Technologies and ...
Gegužė 26, 2020
HPC systems will be with the first elastic, multi-instance GPU that unifies ...
Gegužė 25, 2020
PRESS RELEASE - 25 May 2020
Gegužė 20, 2020
A range of tailored cybersecurity and endpoint management options are available ...
Gegužė 18, 2020
In the first quarter of 2020, the general NVIDIA Partner Network (NPN) ...
Gegužė 15, 2020
Supermicro Boosts Performance on Industry’s Broadest Portfolio of GPU Servers ...
Prestigio pristato naujus agresyvius planšetinių kompiuterių modelius: MultiPad 7.0 Prime ir MultiPad 7.0 Pro

Rugpjūtis 20, 2012

Prestigio, plansetinis kompiuteris

Limassol. Prestigio, dinamiška tarptautinė stilių vertinantiems pirkėjams šiuolaikinius IT ir CE gaminius parduodanti įmonė, kuri yra viena iš 5 geriausių planšetinių kompiuterių prekinių ženklų ir #1 mobilios navigacijos rinkoje vidurio ir rytų Europos šalyse, pristato du naujus savo MultiPad šeimos modelius, Prestigio MultiPad 7.0 Pro ir MultiPad 7.0 Prime.

Abu prietaisai palaiko populiarią Android 4.0 Ice Cream Sandwich programą ir turi 7” (800x480 pikselių) talpinį liečiamąjį ekraną. Panašiai kaip kiti Prestigio MultiPads, naujieji modeliai parodo puikią patirtį, nes  abiejų pakuotėse yra daugybė naudingų, iš anksto įdiegtų programų. Štai keletas iš jų: Google el. paštas,  Media grotuvas, įvairūs žaidimai, Skype, Facebook, Twitter, Office Suite Professional ir naujoji Prestigio el. knygų skaityklė su tiesiogine prieiga prie el. knygų parduotuvės, siūlančios daugiau nei  260,000 knygų pavadinimų 22 kalbomis. Bendra programų vertė yra $10 USD.

Daugelis techninių specifikacijų yra bendros abiems planšetiniams kompiuteriams ir apima 512MB RAM, 4GB vidinės atminties, mikro SD kortelę, talpinančią iki 32GB papildomų nuotraukų, muzikos, knygų ar vaizdo įrašų.

Abu MultiPads turi 0.3MP priekinę kamerą, USB2.0 didelio greičio jungtį, 4G jutiklį ir greitąjį 802.11b|g|n WIFI.

Pagrindiniai šių dviejų įrenginių skirtumai yra dizainas - Prestigio MultiPad 7.0 Pro yra šiek tiek plonesnis ir mažesnis nei MultiPad 7.0 Prime, baterijos tarnavimo laikas ir procesoriaus tipas.  MultiPad 7.0 Pro veikia per Cortex-A5 1.0GHz ir turi 3000 mAh bateriją, tuo tarpu 7.0 Prime turi Cortex-A8 1GHz procesorių ir 2500 mAh bateriją.

Abu modeliai pasieks galutinius vartotojus rugsėjo pradžioje. Aukštos rezoliucijos įrenginių paveikslėlius ir reklaminę medžiagą rasite digital.prestigio.com.