Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
Vasaris 22, 2024
We are thrilled to announce the launch of our newly redesigned B2B shop, packed ...
Ką iš tikrųjų pageidauja duomenų apsaugos specialistai?

Lapkritis 26, 2018

Ką iš tikrųjų pageidauja duomenų apsaugos specialistai?

Rezultatai čia!

Klientams rupi jų pačių problemos, o ne tiekėjų siūlomi produktai. Galu gale klientai perka produktus norėdami išspręsti problemas siekiant sėkmės versle. Siekdami šio tikslo klientai dažnai atsiduria nepavydėtinoje padėtyje, kai realizuojant savo verslo modelį jiems reikia atsisakyti vienos ar kelių opcijų – našumo, prieinamumo arba kainos. Klientui iš tikrųjų įdomu, jei produkto pagalba pavyksta išspręsti daug uždavinių už patrauklią kainą.

 

Žemiau pateikti respondentų atsakymai apie problemas, susijusias su esamos duomenų saugojimo infrastruktūros eksploatavimu, korporatyvaus duomenų saugojimo forumo (theEnterpriseStorageForum) atliktos apklausos metu.  

   

Problema Respondentų procentas

Įrangos nusidėvėjimas

18%

Atminties laikmenų trukumas

17%
Didelės eksploatavimo išlaidos 13%
Saugumo ir atitikties problemos 13%

 

Mes išnagrinėjome apklausos rezultatus ir paklausėme savęs: „Ar mes esame orientuoti į kliento pageidavimus?“. Siūlome įsigilinti į kiekvieną klientų pageidavimą:

Įrangos nusidėvėjimas

Duomenų perkėlimas visada vargina, ir tai pridėtinė rizika, bet, mes dažnai pamirštame, kad tai aktualu ir nusidėvėjusiai įrangai. Programinės įrangos gedimai – tai U pavidalo kreivė, nes kai kurie komponentai „miršta jaunystėje“, arba dar blogiau – neveikia iš pat pradžių. Po to sistema stabilizuojasi daugeliui metų, gedimai atsitinka nedažnai, o vėliau gedimų dažnumas staiga didėja. Nusidėvėjusi įranga visada didina įrangos serviso keitimo išlaidas, reiškia tuština ir be to ribotą IT biudžetą, IT skyriai turi iš anksto įsigyti įrangą, kad vėliau perkelti duomenis į saugyklą be papildomų išlaidų.

Aš labai norėčiau aptarti su jumis mūsų artimos ateities inovacijas, bet iki jų oficialaus paskelbimo aš galiu tik pasakyti, kad šios inovacijos išspręs problemą ir sumažins duomenų perdavimo išlaidas. Pasilikite su mumis!

  Atminties laikmenų trukumas  

Kompanija INFINIDATAT siūlo savo klientams unikalų verslo modelį: "Papasakokite mums apie savo dabartinius poreikius ir ateities augimo planus". Mes savo sąskaita sukursime pakankamai didelę sistemą jūsų augimui, o jūs sumokėsite tik už tai, ko jums reikia tiesiog dabar. Kai ateis iš tikrųjų „juoda diena“ ir kas nors pasakys: „Aš pamiršau pasakyti tau prieš mėnesį, kad mums reikia išskirti 100 TB mūsų naujam produktui, ir jie reikalingi jau šiandien“, jūs tiesiog pasinaudosite vieta reikiamam duomenų kiekiui ir pranešite mums. Kaina jau buvo aptarta pirmame sandoryje, todėl jokių staigmenų, pirkimų, tiekimo, sandėliavimo ir dėjimo ant lentynų – debesų elastingumas jūsų duomenų centre!


InfiniBox yra unikali architektūra, sukurta siekiant užtikrinti kuo didesnius pajėgumus įvairių darbo krūvių su itin stabiliu darbo našumu palaikymui.

Didelės eksploatavimo išlaidos

Didelės eksploatavimo išlaidos yra ne tik jūsų įrangai reikalingos elektros energijos ir aušinimo išlaidos. Tai dar jos darbo palaikymui reikalingas laikas ir tam tikras personalo kiekis.


Aukšto automatizavimo ir savitarnos lygio dėka "InfiniBox" reikalauja nedidelio skaičiaus etatinių darbuotojų, kurie tvarkys duomenų petabaitus (išsamesnę informaciją žr. Forrester tyrime). Tuo metu "InfiniBox" siūlo iki 4,2 Pab./ (prieš duomenų suspaudimą) vienoje vietoje, kurioje maksimalus suvartojimas yra tik 8 KB. Čia tai yra efektyvumas!

  Saugumo ir atitikties klausimai


Saugumo ir atitikties sąnaudos gali būti sumažintos daugeliu būdu, tačiau Bendrasis duomenųapsaugos reglamentas (BDAR) / AB375, NYDFS, taip pat daugelis kitų reglamentų, susijusių su asmens duomenimis, didina klaidos riziką. Tuo pačiu metu, programišiai kasdien bando įsilaužti į jūsų duomenis, o laikas yra jų pusėje.

Rizika vis didėja, nes šiuometiniai programišiai kaip niekada patyrę. Ką gali padaryti IT verslo palaikymui?


Atsakymas yra labai paprastas: šifruoti duomenis. Tokiu būdu vagiantys duomenis programišiai neturės prie jų prieigos. Be to, pagal BDAR 34 straipsnį šifruotų duomenų vagystės atveju apie tai nereikia pranešti duomenų subjektams!

  Ta kaip su duomenų saugykla?  

Siekiant kompensuoti brangios programinės įrangos kainą daugelis duomenų saugojimo masyvų labai priklauso nuo duomenų suspaudimo. Tačiau šifravimo atveju duomenų suspaudimas nėra įmanomas. Klientai, kurie privalo šifruoti duomenis dėl atitikties problemų, negali tai padaryti dėl didelės kainos. "InfiniBox"  - unikalus pasiūlymas, nes jo pagrindas nėra brangios laikmenos ir jis išlieka rentabilus netgi šifruojant duomenis.

 

Žinoma, yra daugybė kitų problemų, kurias galime padėti mūsų klientams išspręsti, tačiau šį kartą norėčiau atkreipti dėmesį į trečiųjų šalių tyrimus. Norite sužinoti daugiau? Atsisiųskite mūsų duomenų laikymo architektūros „Baltąją knygą“ arba susisiekite su mumis. Mes parodysime, kaip viena novatoriška technologija gali vienu metu išspręsti daugybę problemų.

 

Apie Eraną Brauną
Eranas Braunas – kompanijos INFIDIAT techninis direktorius EMEA regione. Daugiau, nei 14 metų Eranas kūrė visų lygmenų duomenų centrų architektūrą – programas, vizualizaciją, tinklus, o visų pirmą – duomenų saugyklas. Jo ankstesnės pozicijos buvo susijusios su produktų kūrimo valdymu, sistemų kūrimu ir konsultavimu, darbu su kompanijomis įvairiuose lygmenyse (finansai, naftos ir dujų pramonė, telekomunikacijos, programinė įranga ir tinklai), tai pat pagalba planuojant, kuriant ir plėtojant mastelinę infrastruktūrą, skirtą palaikyti programinę įrangą verslui.

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.