Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
Vasaris 22, 2024
We are thrilled to announce the launch of our newly redesigned B2B shop, packed ...
ASBIS tapo oficialiu platintoju SAPPHIRE Technology produktų

Liepa 13, 2007

ASBIS tapo oficialiu platintoju SAPPHIRE Technology produktų

ASBIS tapo oficialiu platintoju SAPPHIRE Technology Ltd.produkcijos. Kompanija yra lyderė grafikos plokščių gamyboje.

ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), lyderiaujanti IT produktų ir komponentų tiekėja EMEA regione, pasirašė tiekimo sutartų su SAPPHIRE Technology Ltd., kuri lyderiauja grafikos plokščių gamyboje.

SAPPHIRE LOGOPagal sutarties sąlygas, ASBIS yra oficialusSAPPHIRE produktų platintojas. Visa produktų gama galima iš ASBIS sandėlių bet kuriame padalinyje Europoje, Azijoje ar Afrikoje.

SAPPHIRE Technology įsikūrusi Hong Kong yra viena iš didžiausų VGA gamintojų, sparčiausiai reaguojančių į naujausis technologijas ir siūlančių naujausius grafinius ATI (AMD) grafinius procesorius. SAPPHIRE kuria, gamina ir tiekia video grafikos plokštes, kurios paremtos ATI Radeon™ technologija bei pagrindines plokštes su AMD lustų technologija. Kompanija kreipia didelį dėmesį į produktų kokybę, testavimą  bei turi ISO9001 ir ISO4001 kokybės sertifikatus.

Naudojant kompiuterį darbui, žaidimams filmuotos medžiagos ar nuotraukų koregavimui, SAPPHIRE paskutinės grafikos plokštės suteiks nepriekaištingą spalvų, kokybės ar kitus pojūčius.

SAPPHIRE ATI RADEON GRAPHICS CARD “Mes manome, kad ASBIS yra stiprus ir patikimas tiekimo partneris Centrinėje ir Rytų Europoje. Kompanijos patirtis IT distribucijos srityje tęsiasi ne vienerius metus ir yra sėkminga ir turi potencijos augti. Tai naujos galimybės mūsų esamiems ir būsimiems klientams.”, sako Adrian Thompson , generalinė SAPPHIRE Technology Ltd. rinkodaros direktorė.
 
Nauja partnerystė padės plėtoti SAPPHIRE produktų prekybą visose ASBIS padaliniuose EMEA regione. Produktai bus vežami į pagrindinį ASBIS sandėlį Prahoje (Čekijoje) bei Dubajuje (Jungtiniuose Arabų Emyratuose). 

Laurent Journoud, ASBIS pardavimų ir Marketingo generalinis direktorius sako “Siūlant geros kainos ir kokybės santykį atitinkančius produktus SAPPHIRE yra geriausias savo srities gamintojas. Kreipiant dėmesį į vis didėjančius vartotojų poreikius SAPPHIRE patenkins net pačius išrankiausius.”


Apie Sapphire Technology Ltd.
Sapphire Technology Ltd gamina, tiekia plačią gamą ATI  Radeon™ video plokščių modelių. Sapphire gamina pagrindines plokštes paremtas AMD lusto technologija. Sapphire įsikūrusi Hong Kong ir turi 2 ISO9001 ir ISO14001 kokybės sertifikatus. Pagrindinės gamyklos yra Dongguan, China. Gamyklos pagamina 1.8 milijoną grafikos plokščių per mėnesį. Sapphire šiuo metu dirba 3000 darbuotojų visame pasaulyje. Pagrindiniai taškai išsidėstę Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Afrikoje ir Azijoje. Daugiau iniformacijos rasite www.sapphiretech.com


Kontaktai spaudai:

ASBISc Enterprises Plc.
Victor Lukyanov
PR Manager
Email: Victor.Lukjanov@asbis.net


SAPPHIRE Technology Ltd.
Bill Donnelly
Global PR Director
Email: billdonnelly@sapphiretech.com

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.