Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
Vasaris 22, 2024
We are thrilled to announce the launch of our newly redesigned B2B shop, packed ...
„Prestigio“ pristato didžiausią „MultiPhone“ telefoną su keturių branduolių procesoriumi – „MultiPhone 5300 DUO“

Liepa 26, 2013

„Prestigio“ pristato didžiausią „MultiPhone“ telefoną su keturių branduolių procesoriumi – „MultiPhone 5300 DUO“

2013 m. liepos 26 d. — Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ pristato naują didelės ekrano įstrižainės modelį su keturių branduolių procesoriumi ir 8.0 MP kamera. Tai naujasis „Prestigio MultiPhone 5300 DUO“.

„Prestigio MultiPhone 5300 DUO“ modelio didžiulė ekrano įstrižainė ir keturių branduolių procesorius garantuoja itin malonius potyrius naudojant šį prietaisą tiek komunikacijai, tiek laisvalaikio praleidimui, tiek, žinoma, ir darbui. Vartotojų pageidaujama draugiška sąsaja bei greita jutiklinio ekrano reakcija taip pat sutinkami naujajame „MultiPhone 5300 DUO“.

Keturių branduolių procesoriaus dėka užtikrinamas maksimalus įrenginio atliekamų procesų efektyvumas neišsekinant telefono baterijos: vienu metu galite naudotis keliomis aplikacijomis, naršyti internete ir žiūrėti internetinius filmukus be jokių trikdžių ir užlaikymų. Naujausias „Qualcomm MSM8225Q“ procesorius yra asinchroniškas (kiekvienas jo branduolys yra įjungiamas ir išjungiamas atskirai), todėl telefonas turi visą reikalingą galią, kuomet jos reikia ir tuo pačiu nešvaisto baterijos energijos veltui, kuomet iš telefono reikalaujame paprasčiausių veiksmų atlikimo.

8 MP kamera su „Back Side Illumination“ funkcija puikiai tinka smagių gyvenimiškų akimirkų užfiksavimui ir specialių renginių fotografavimui. Nuotraukų ryškumą ir spalvingumą prasto apšvietimo sąlygomis garantuoja LED blykstė.

5,3“ įstrižainės „Reality Display“ ekranas pasižymi ypatingai dideliu vaizdo taškų tankiu, todėl nuotraukos rodomos labai ryškiai, o plati spalvų gama užtikrina, kad kiekvienas kadras bus dar ir itin detalus. „Adreno 203“ grafikos procesorius leidžia žaisti įspūdingiausius ir imliausius resursams 3D žaidimus bei naršyti internete greitai ir be jokių užlaikymų.

Paprastai išmanieji telefonai naudoja daug energijos netgi tuomet, kai jais itin aktyviai ir nesinaudoji – bateriją išsekinti gali telefone esančios ir nepastebimai fone veikiančios aplikacijos. Su šiuo „MultiPhone 5300 DUO“ telefonu tokios problemos neiškils – ypatingai ilgą gyvavimo trukmę turinti 2100 mAh baterija leis žengti žingsnį į priekį ir naudotis visais telefono privalumais (muzika, filmais ir internetu) be reikalo nesijaudinant dėl baterijos resursų išsaugojimo.

Apie „Prestigio“

„Prestigio“ produktai daugiau nei 70-yje šalių demonstruoja išskirtinius elegancijos, aukštos produktų kokybės, naujausių technologijų ir akį traukiančio dizaino derinius. „Prestigio“ siekia praturtinti šiuolaikinį gyvenimo būdą propaguojančių vartotojų gyvenimo kokybę su įperkamais prabangos klasės gaminiais. „Prestigio“ kompanijos produktų sąraše randame įvairius planšetinius kompiuterius, el. knygų skaitykles, išmaniuosius telefonus, GPS navigacijos sistemas, automobilinius vaizdo registratorius, mobiliasias duomenų talpyklas, asmeninius kompiuterius (AK), aksesuarus ir kt. „Prestigio“ prekės ženklas yra atsidavęs inovatyvių ir patikimų produktų pateikimui į rinką, kurioje jaučiamas didėjantis poreikis įperkamiems moderniųjų technologijų bei plataus vartojimo elektronikos produktams. Daugiau informacijos apie kompaniją rasite interneto adresu www.prestigio.com

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.