Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
Vasaris 22, 2024
We are thrilled to announce the launch of our newly redesigned B2B shop, packed ...
„Prestigio“ ir „NAVITEL ®“ pristato navigacinių sistemų sprendimus

Kovas 28, 2013

„Prestigio“ ir „NAVITEL ®“ pristato navigacinių sistemų sprendimus

Navigacinės įrangos rinkos Rusijoje ir Rytų Europoje lyderė kompanija „NAVITEL ®“ ir plataus vartojimo elektronikos prietaisų, aksesuarų ir mobiliųjų įrenginių gamintoja kompanija „Prestigio“rinkai kartu pristatys mobiliuosius įrenginius su „NAVITEL ® Navigator“ navigacijos žemėlapiais.

2013 m. kovo 29 d. — Navigacinės įrangos rinkos Rusijoje ir Rytų Europoje lyderė kompanija „NAVITEL ®“ ir plataus vartojimo elektronikos prietaisų, aksesuarų ir mobiliųjų įrenginių gamintoja kompanija „Prestigio“rinkai  kartu pristatys mobiliuosius įrenginius su „NAVITEL ®  Navigator“ navigacijos žemėlapiais.

„Bendradarbiauti su kompanija „NAVITEL ®“ pradėjome dar 2008 metais, o nuo 2009 metų kompanija „Prestigio“ yra pirmaujanti Rusijos GPS navigacinių įrangų rinkoje – kompanijai priklauso 28% rinkos dalies (pagal 2012 m. gruodžio mėn. GFK duomenis)“ – teigia „Prestigio“ pardavimų Lietuvoje vadovas Vykintas Žilinskas. „Kompanijos „Prestigio“ tikslas nėra vien tik modernių ir stilingų prietaisų kūrimas – mes taip pat stengiamės pasiūlyti ir tos įrangos galimybes išnaudojančius sprendimus, kurių dėka vartotojai praturtina savo gyvenimą ir gauna patogius ir saugius įrankius, todėl tikimės ir toliau tęsti sėkmingą partnerystę bei tobulinti „NAVITEL ® - Prestigio“ ateities sprendimus.“ 

Šios partnerystės dėka nuo šiol kompanijos „Prestigio“ planšetiniai kompiuteriai (su GPS palaikymu) ir išmanieji telefonai turės iš anksto įdiegtą kompanijos „NAVITEL ®“ programinę įrangą su neprilygstamo detalumo tiksliais ir aktualiais žemėlapiais bei kompanijos internetinių navigavimo sprendimų palaikymu būtent Android operacinei sistemai. Be to, visi dabartiniai „Prestigio“ kompanijos vartotojai, turintys įrenginius su Android 4.0 ar naujesne operacine sistema gaus pranešimą apie galimybę parsisiųsti jungtinę „NAVITEL ® - Prestigio“ aplikaciją ir į savo prietaisus.

Abiejų kompanijų sutarimu populiarinant naujuosius sprendimus visi „Prestigio“ mobiliųjų įrenginių vartotojai, įdiegę mobiliąją „NAVITEL ® - Prestigio“ aplikaciją į savo įrenginius, gaus išskirtinę galimybę nemokamai bandyti šį produktą 90 dienų nuo aktyvacijos pradžios. Suėjus 90 dienų terminui vartotojai, norintys ir toliau pilnavertiškai naudotis aplikacija, turės tiesiai iš aplikacijos įsigyti jiems reikalingus žemėlapius.

Šiuo metu „NAVITEL ® - Prestigio“ aplikacijai siūlomi Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Albanijos, Bulgarijos, Graikijos, Čekijos ir kitų valstybių žemėlapiai. Jau pirmoje 2013 metų pusėje aplikacijos vartotojai turės galimybę įsigyti didžiosios Vakarų Europos valstybių dalies žemėlapius.

 

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.