Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
AENO Premium Eco Smart Heater gavo "Red Dot" apdovanojimą už išskirtinį dizainą ir inovacijas

Balandis 05, 2023

AENO Premium Eco Smart Heater gavo "Red Dot" apdovanojimą už išskirtinį dizainą ir inovacijas

„AENO Premium Eco Smart Heater“ skirtas 2023 m. „Raudonojo taško“ apdovanojimas už išskirtinį dizainą ir išmaniųjų produktų inovacijas

„AENO Premium Eco Smart Heater“ suteiktas prestižinis „Raudonojo taško“ apdovanojimas: Produkto dizainas dviejose kategorijose – Šildymo ir oro kondicionavimo technologijos ir Išmaniųjų produktų už išskirtinį dizainą, aukštą kokybę ir naujoves namų šildymo srityje.

„AENO Premium Eco Smart Heater“ yra pažangus, energiją tausojantį šildymą ir pažangias ryšio funkcijas sujungiantis šildytuvas. „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ ryšį turintį įrenginį galima lengvai valdyti mobiliąja programa, todėl naudotojai gali nustatyti tvarkaraščius, reguliuoti temperatūrą ir stebėti energijos sąnaudas realiuoju laiku.

„Džiaugiamės gavę šį išskirtinį „Raudonojo taško“ žiuri pripažinimą“, – sakė „ASBIS“ generalinis direktorius Sergei Kostevitch. „Mūsų tikslas visada buvo skatinti elegantišką dizainą ir išmanius bei tvarius sprendimus, kuriuose suderinamos pažangiausios technologijos. „AENO Premium Eco Smart Heater“ yra tikras uraganas šildymo rinkoje, nes naudotojai gauna stilingą, efektyvią ir aplinką tausojančią alternatyvą tradiciniams šildytuvams. Šis apdovanojimas yra mūsų komandos sunkaus darbo ir atsidavimo rezultatas, todėl džiaugiamės galėdami toliau plėsti šildymo galimybių ribas. Didžiuojamės, kad AENO“ pristatė šį naujovišką produktą savo klientams.“

„Raudonojo taško“ dizaino apdovanojimas yra prestižiškiausias dizaino konkursas pasaulyje, kuriame tarptautinių ekspertų komisija vertina tūkstančius kandidatų pagal tokius kriterijus kaip novatoriškumas, funkcionalumas ir estetika. Apdovanojimo laimėjimas liudija „AENO“ atsidavimą siekti meistriškumo ir inovacijų namų šildymo srityje.

„AENO“ reagavo į interjero dizainerių ir naudotojų poreikius dėl nepastebimo dizaino ir įmontuojamos buitinės technikos, arba, kitaip tariant, minimalistinio požiūrio pritaikymo. Dėl itin plonos plokštės (mažiau, nei 11 mm) ir natūralių medžiagų minimalistinis dizainas dera bet kokiame interjere. Itin plona grūdinto stiklo plokštė gali būti nematoma, arba atvirkščiai – pagrindiniu kambario interjero akcentu. Naudotojai gali įrenginį montuoti bet kokiu jiems patogiu būdu ir pritaikyti prie savo interjero: ant grindų, ant sienos ar po lubomis. Ant šildytuvo yra tik vienas mygtukas, todėl plokštė yra itin minimalistinė. Visos išmaniojo valdymo parinktys pasiekiamos mobiliojoje programoje. Šildytuvas puikiai atrodo bet kokiu kampu!

„Džiaugiamės gavę šį apdovanojimą už „AENO Premium Eco Smart Heater“, – sakė Serhii Fedorenko, apdovanoto „AENO Premium Eco Smart“ produkto dizaineris. „Įkvėpimas naujam išmanaus dizaino šildytuvui kilo iš rinkos ir klientų poreikių. Klientai norėjo paprasto, bet elegantiško dizaino, kuris galėtų lengvai tapti bet kokio buto, biuro ar namo interjero dalimi. „AENO Premium Eco Smart Heater“ sujungia išmanų funkcionalumą, energiją tausojančią šildymo technologiją ir minimalistines formas.“

„AENO Premium Eco Smart Heater“ galima įsigyti daugiau nei 20 Europos šalių mažmeninės prekybos vietose, „pasidaryk pats“ ar per „ASBIS“ platinimo tinklą. „ASBIS“ yra pirmaujanti IT ir plataus vartojimo elektronikos produktų platintoja ir gamintoja Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regione.

Dėl naujoviško dizaino, energiją tausojančio veikimo ir pažangių ryšio funkcijų „AENO Premium Eco Smart Heater“ pakels namų šildymo rinkos lygį ir naudotojams suteiks išmanesnį, tvaresnį būdą šildyti namus.

Apie „AENO“ ir „AENO Premium Eco Smart Heater“

„AENO“ yra tarptautinės aukštos kvalifikacijos inžinierių komandos sukurtas, jaunas ir dinamiškas išmaniosios buitinės technikos prekės ženklas. „AENO“ rūpinasi savo klientais ir siekia nuolat tobulinti produktų funkcionalumą bei plėsti jų galimybes. Siekiant padidinti vertę ir kokybę, optimizuoti logistikos pristatymo maršrutus mažmeninės prekybos tinklams ir galutiniams naudotojams, aukščiausios kokybės ekologiški išmanieji šildytuvai gaminami Europoje, Lenkijoje. „AENO“ yra „ASBIS Enterprises PLC“, pirmaujančios IT produktų platintojos Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regione, prekių ženklų portfelio dalis.

Išmaniojo šildytuvo kūrimo projektas pradėtas 2020 m. Modelį kūrė tarptautinė Ukrainos ir Lenkijos inžinierių komanda. Įrenginys gaminamas modernioje gamybos įmonėje Lenkijoje, gamyba pradėta 2022 m. gegužės mėn. 2022 m. rugsėjį buvo pranešta apie produkto išleidimą Europos rinkoje. „AENO Premium Eco Smart Heater“ buvo pristatytas 2022 m. „IFA“ buitinės elektronikos ir buitinės technikos parodoje, Berlyne. Modelį galima įsigyti 23 šalyse: Vokietijoje, Šveicarijoje, JK, Čekijoje, Lenkijoje, Baltijos šalyse, Vengrijoje, Kroatijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje ir daugelyje kitų.

„AENO“ misija – padaryti išmaniąsias technologijas labiau prieinamas, perimant kasdienę rutiną ir mažinant namų ruošos darbų naštą. Į gaminių šeimą apima: oro valytuvai, drėkintuvai, išmanieji šildytuvai, robotai dulkių siurbliai, dulkių siurbliai-šluotos, garų šluostės, drabužių garintuvai, virduliai, elektrinės kepsninės, trintuvės, elektrinės orkaitės, „Sous-Vide“, vakuumavimo aparatai, elektriniai dantų šepetėliai ir drėkintuvai ir kt.

Apie „Raudonojo taško“ apdovanojimus

„Raudonojo taško“ dizaino apdovanojimas yra vienas didžiausių dizaino konkursų pasaulyje, per metus sulaukiantis apie 20 000 kandidatų trijose srityse: produktų dizaino, prekių ženklų ir komunikacijos dizaino, dizaino koncepcijos. Geriausi kiekvienų metų produktai „Raudonojo taško“ Produktų dizaino apdovanojimu apdovanojami nuo 1995 metų.

2023 metais produktai buvo pateikti ir įvertinti 51 konkurso kategorijoje. Šiais metais kandidatų produktai atkeliavo iš 60 šalių. Išrinkti geriausiuosius susibūrė 43 narių komanda. Jie priėmė sprendimą, kuris iš produktų dizaino kandidatų atitiko „Raudonojo taško“ ar „Raudonojo taško“ geriausio iš geriausių apdovanojimo kriterijus remdamiesi keturiais gero dizaino principais ir atsižvelgdami į jų socialinį ir kultūrinį pobūdį, specifinę techninę sritį ir projektavimo patirtį.

Kasmetinė apdovanojimų ceremonija vyks birželio 19 d. „Raudonojo taško“ dizaino muziejuje Esene, Vokietijoje.

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.