Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
„Prestigio“ pristato naujos kartos „MultiPad“ įrenginių seriją – „MultiPad 2“

„Prestigio“ pristato naujos kartos „MultiPad“ įrenginių seriją – „MultiPad 2“

„Prestigio“ pristato naujos kartos „MultiPad“ įrenginių seriją – „MultiPad 2“

2013 m. kovo 4 d. — Išskirtinio dizaino IT ir plataus vartojimo elektronikos prietaisų gamintoja kompanija „Prestigio“, patenkanti į planšetinių kompiuterių prekės ženklų TOP 5 bei lyderiaujanti planšetinių kompiuterių, navigacijų, vaizdo registratorių ir mobiliųjų technologijų srityse Rytų ir Centrinės Europos rinkose, pristatė du naujosios kartos „MultiPad“ serijos modelius – „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G“ ir „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0“.

Abu naujieji modeliai turi 8,0“ įstrižainės IPS ekranus ir demonstruoja padidintą funkcionalumą. Be to, tiek 3G, tiek Wi-Fi modeliai leidžia rinktis ir du naujus korpusų spalvinius derinius – klasikinės juodos su juodo aliuminio nugarėle arba kerinčio baltumo su sidabrinio aliuminio nugarėle.

„MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G“ turi 1,2 GHz galios MTK8377 ARM Cortex A9 Dual Core procesorių ir Dual Core PowerVR SGX531 grafikos plokštę. „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0“ su Wi-Fi turi keturių branduolių Mali 400 MP 400 MHz grafikos plokštę bei dviejų branduolių procesorių – 1,6 GHz galios RK3066 ARM Cortex A9. Abu modeliai turi 1 GB RAM ir 4600 mAh talpos baterijas.

Skiriasi ir abiejų modelių operacinės sistemos: „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G“ turi įdiegtą „Android 4.0“ OS, o tuo tarpu „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0“ pasižymi naujesne šios OS versija – Android 4.1. Abu naujosios kartos „MultiPad“ modeliai, kaip ir visi kiti Prestigio planšetiniai įrenginiai, turi iš anksto įdiegtas svarbiausias aplikacijas, todėl vartotojas prietaisu gali naudotis iškart vos tik jį išpakavus iš pakuotės. Tokių aplikacijų sąraše yra ir „Prestigio“ kompanijos „eReader“ aplikacija, kuri duoda prieigą prie daugiau kaip 620000 elektroninių knygų duomenų bazės, iš kurių net 30000 yra visiškai nemokamos (sąraše knygas galima rinktis ir pagal norimą kalbą, kurių yra netgi 22). Be to, papildomų aplikacijų galima parsisiųsti ir iš daugiau nei 700000 skirtingų aplikacijų turinčios „Google Play“ aplikacijų parduotuvės.

Abu naujieji modeliai turi po dvi kameras: korpuso priekyje įtaisyta VGA kamera yra skirta vaizdo skambučiams, o nugarėlėje esanti 2.0 MP kamera leidžia fotografuoti nuotraukas.

„MultiPad 2“ serijos modeliai turi 8 GB vidinę talpą, kurią galima praplėsti papildomais 32 GB su micro SDHC arba micro SD atminties kortelėmis bei 5 GB talpos virtualia „debesų“ talpykla, kuriai prieigą duoda įrenginiuose iš anksto įdiegta „SugarSync“ aplikacija. Tai yra daugiau nei pakankamai norint sutalpinti visą multimedijos archyvą, įskaitant filmus, muziką, nuotraukas, el. knygas ir duomenų failus.

„MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G“ siūlo daug skirtingų jungčių: 3G garantuoja mobilųjį internetą bet kuriuo metu bet kurioje vietoje, o Bluetooth užtikrina greitą duomenų perdavimą, telefoninius skambučius ir žinučių rašymą. Be to, įmontuoti GPS bei FM radijo imtuvai paverčia „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G“ dar ir tobulu kompanionu kelionėse. Tuo tarpu „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0“ turi didelio greičio Wi-Fi jungtį ir yra suderinamas su 3G priedu, kurį galima įsigyti papildomai. Abu naujieji modeliai pasižymi OTG suderinamumu, todėl prie jų galima prijungti tokius išorinius prietaisus kaip pelės, klaviatūros ir USB laikmenos, kurie dar labiau praplečia „MultiPad 2“ grafinių planšečių panaudojimo sritis.

Abu naujieji „Multipad“ serijos modeliai (kaip ir visi Prestigio mobilieji telefonai ar planšetiniai kompiuteriai) pasižymi tik didžiausių IT ir elektronikos gamintojų siūlomu programinės įrangos atnaujinimu naudojant bevielį internetą (angl. OTA arba Over the Air). Šis sprendimas leidžia nepakeičiant vartotojo duomenų ir nustatymų atnaujinti programinę įrangą vienu ekrano paspaudimu iš bet kurios pasaulio vietos, kur veikia 3G arba Wi-Fi ryšys.

Šaunia naujiena šalia ir taip masyvaus specifikacijų sąrašo tampa magnetinis dėklas, kuris automatiškai pažadina arba užmigdo įrenginį vos tik jį įdedame arba ištraukiame iš paties dėklo.

Kaina ir pasirodymo data

„MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G“ ir „MultiPad 2 Ultra Duo 8.0“ prekyboje pasirodė vasario mėnesį, numatoma jų pardavimo kaina yra atitinkamai 799 Lt ir 599 Lt.

Apie „Prestigio“

„Prestigio“ produktai daugiau nei 70-yje šalių demonstruoja išskirtinius elegancijos, aukštos produktų kokybės, naujausių technologijų ir akį traukiančio dizaino derinius. „Prestigio“ siekia praturtinti šiuolaikinį gyvenimo būdą propaguojančių vartotojų gyvenimo kokybę su įperkamais prabangos klasės gaminiais. „Prestigio“ kompanijos produktų sąraše randame įvairius planšetinius kompiuterius, el. knygų skaitykles, išmaniuosius telefonus, GPS navigacijos sistemas, automobilinius vaizdo registratorius, mobiliasias duomenų talpyklas, asmeninius kompiuterius (AK), aksesuarus ir kt. „Prestigio“ prekės ženklas  yra atsidavęs inovatyvių ir patikimų produktų pateikimui į rinką, kurioje jaučiamas didėjantis poreikis įperkamiems moderniųjų technologijų bei plataus vartojimo elektronikos produktams. Daugiau informacijos apie kompaniją rasite interneto adresu www.prestigio.com, www.prestigiomobile.lt

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.