Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
„Prestigio“ pristato išmaniuosius sprendimus švietimo ir verslo sektoriams

Rugpjūtis 07, 2013

prestigio; multiboard

„Prestigio“ pristato išmaniuosius sprendimus švietimo ir verslo sektoriams

2013 m. rugpjūčio 6d. — Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ pristato „Prestigio Solutions“ liniją, kurią sudaro klasėms, auditorijoms, biurams bei viešoms vietoms skirti sprendimai.

Visų šių sprendimų pagrindas - skirtingų dydžių „multi-touch“ lietimui jautrūs LED ekranai su specialia programine įranga. Šių technologijų dėka vartotojai galės išnaudoti neribotas nuotolinio bendradarbiavimo, rašymo ranka ir interaktyvios reklamos galimybes. Itin svarbus privalumas - belaidė komunikacija su išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais.

 

„Prestigio Solutions“ produktai orientuojami į sprendimus:

Švietimui
• Verslo susitikimams ir konferencijoms
• Skaitmeninei reklamai

Šių sprendimų pagrindas -Prestigio MultiBoard. Tai „viskas viename“ tipo kompiuteris su „Intel Core i5“ procesoriumi, didžiuliu LED ekranu su integruota „multi-touch“ jutikline sistema, valdoma „Windows 7“ arba „Windows 8“ operacinės sistemos. Rinkai siūlomi „Prestigio MultiBoard“ modeliai su penkiomis skirtingomis ekranų įstrižainėmis:
• 42“ (106 cm), 55“ (140 cm), 65“ (165 cm) ir 70“ (178 cm) su Full HD rezoliucija
• 84“ (214 cm) su 4K Ultra HD rezoliucija (3840x2160)
 

„Prestigio MultiBoard“ „All-In-One“ kompiuteriuose įdiegta specializuota programinė įranga, didinanti darbo našumą, išplečianti bendradarbiavimo ir apsikeitimo informacija galimybes tiek verslo, tiek švietimo sektoriuose. Nuo šiol nebereikės jokių atgyvenusių mokyklos lentų, stacionarių kompiuterių, projektorių bei prastai atspausdintų prezentacijos lapų. „Prestigio MultiBoard“ vartotojams atvers naujas galimybes: spalvas, vaizdą, garsą, interaktyvumą ir dinamiką.

Programinę įrangą sudaro specialiai „Prestigio MultiBoard“ sukurtų aplikacijų rinkiniai. Intuityvios ir efektyvios programinės įrangos paketą sudaro „Prestigio EasiNote“, „Prestigio EasiMeeting“, „Prestigio EasiShow“ ir „Prestigio EasiSign“. Šios pogramos suteikia naujas galimybes bendram darbui orgranizuoti, sumažinant barjerą tarp pranešėjo ir auditorijos ar mokytojo ir studentų. Pranešėjas gali kurti ir nuolat keisti savo valdomo turinio objektus taip pritaikant prezentaciją prie konkrečios situacijos realiu laiku. Be to, naudojant „Prestigio MultiBoard“, rašymas ranka yra natūralus ir patogus, o teksto atpažinimo funkcija vartotojams suteiks dar daugiau galimybių.

Naudojant specialią „mClass“ aplikaciją, „Prestigio MultiBoard“ bevieliu ryšiu gali komunikuoti su „Prestigio“ „MultiPad“ ir „MultiPhone“ prietaisais ar bet kokiu kitu „Android“ telefonu ar planšetiniu kompiuteriu ,taip užtikrinant kokybiškesnį dėstytojo ar mokytojo bendravimą su savo studentais ar mokiniais.

„Prestigio Solutions“ sprendimai skirti verslo ir švietimo efektyvumui bei produktyvumui didinti.

Kompanija „Prestigio“ rinkai stengiasi nuolat siūlyti moderniausius technologinius sprendimus ir dabar mes kuriame įrankius, kurių dėka žmonių bendradarbiavimas švietimo ir verslo sektoriuose bus perkeltas į visiškai naują lygį. Ir visa tai, kaip jau įprasta, mes siūlome už itin patrauklią kainą“, - teigia Siarhei Kostevich, kompanijos „ASBIS“ įkūrėjas ir vadovas bei „Prestigio“ valdybos pirmininkas.
 

Daugiau informacijos apie „Prestigio Solutions“ sprendimus rasite adresu www.prestigio.com/solutions

Apie „Prestigio“

„Prestigio“ produktai daugiau nei 75-iose šalyse demonstruoja išskirtinius elegancijos, aukštos produktų kokybės, naujausių technologijų ir akį traukiančio dizaino derinius. „Prestigio“ siekia praturtinti šiuolaikinį gyvenimo būdą propaguojančių vartotojų gyvenimo kokybę su įperkamais prabangos klasės gaminiais. „Prestigio“ kompanijos produktų sąraše randame įvairius planšetinius kompiuterius, el. knygų skaitykles, išmaniuosius telefonus, GPS navigacijos sistemas, automobilinius vaizdo registratorius, mobiliasias duomenų talpyklas, asmeninius kompiuterius (AK), aksesuarus ir kt. „Prestigio“ prekės ženklas yra atsidavęs inovatyvių ir patikimų produktų pateikimui į rinką, kurioje jaučiamas didėjantis poreikis įperkamiems moderniųjų technologijų bei plataus vartojimo elektronikos produktams. Daugiau informacijos apie kompaniją rasite interneto adresu www.prestigio.com

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.