Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
„AENO Premium Eco Smart Heater“ – 2023 m. „Red Dot" apdovanojimo nugalėtojas

Birželis 26, 2023

„AENO Premium Eco Smart Heater“ – 2023 m. „Red Dot" apdovanojimo nugalėtojas

„AENO Premium Eco Smart Heater“ – 2023 m. „Red Dot" apdovanojimo nugalėtojas kategorijose „Šildymo ir oro kondicionavimo technologijos“ ir „Išmanieji gaminiai“

„AENO Premium Eco Smart Heater“ – 2023 m. „Red Dot" apdovanojimo nugalėtojas kategorijose „Šildymo ir oro kondicionavimo technologijos“ ir „Išmanieji gaminiai“

Apdovanojimas „Red Dot Award“ paskelbė „Product Design 2023“ nugalėtojų sąrašus – „AENO Premium Eco Smart Heater“ dviejose nominacijose. „Šildymo ir oro kondicionavimo technologijos“ ir „Išmanusis gaminys“ už išskirtinį dizainą, aukštą kokybę ir naujoves namų šildymo srityje. Efektyviai naudodamas energiją ir naudodamas pažangias ryšio funkcijas, „AENO Premium Eco“ išmanusis šildytuvas pagerins namų ir biuro interjerą, gyvenimo būdą ir buitį. Sveika ir patrauklu.

Vertinimo komisija pripažino šį pažangų šildytuvą, kuriame suderintas energiją taupantis šildymas ir pažangios ryšio galimybės. Įrenginį, turintį „Wi-Fi“, galima lengvai valdyti mobiliąja programėle, todėl naudotojai gali nustatyti tvarkaraščius, reguliuoti temperatūrą ir stebėti energijos suvartojimą realiuoju laiku. „Red Dot“ svetainės skyriuje Šildymo ir oro kondicionavimo technologijos pateikiamas išsamus funkcionalumo aprašymas ir Vertinimo komisijos nuomonė: „Pagrindinis „AENO Premium Eco“ išmaniojo šildytuvo bruožas vos 11 mm storio grūdinto stiklo korpusas. Priekyje nėra jokių varžtų ar metalinių dalių, todėl įrenginys atrodo lygus ir švarus. Ant korpuso yra tik įjungimo mygtukas – toliau valdyti galima naudojant programėlę. Šildytuvą galima pastatyti ant grindų su stovu arba pritvirtinti prie sienos. Infraraudonųjų spindulių technologija naudoja tiesioginius spindulius, kad šildymas būtų greičiausias, efektyvus ir ekonomiškas. Šildytuvą galima įsigyti juodos ir baltos spalvos, todėl jis dera prie bet kokio stiliaus interjero“. Vertinimo komisija akcentavo puristinį įrenginio dizainą: „Jis spinduliuoja ramybe ir praktiškumu ir taip praturtina bet kokį interjerą“.

Vertinimo komisija teigiamai įvertino išmaniąsias funkcijas ir dizaino metodą, dėl kurio sukurtas švarus, nepastebimas dizainas su išmaniuoju valdymu per mobiliąją programėlę ir tik vienu įjungimo mygtuku ant valdymo bloko. Skyriuje Išmanusis gaminys pateikta nuostabi Vertinimo komisijos narių recenzija apie „AENO Premium Eco Smart Heater“: „„AENO Premium Eco Smart“ – tai šildytuvas, kuriame išmanusis funkcionalumas derinamas su energiją taupančiomis technologijomis ir minimalistine išvaizda. Įrenginį sudaro dvi itin plonos grūdinto stiklo plokštės, tarp kurių yra infraraudonųjų spindulių kaitinimo elementas. Išmaniajame šildytuve suderinta reguliuojama šildymo plokštės temperatūra, reguliuojama kambario temperatūra, apsaugos nuo kritimo jutiklis ir nematomo dizaino laikmačiai. Puristinis juodos arba baltos spalvos stiklo priekis pertraukiamas tik apšviestu įjungimo mygtuku, nes visa sistema ir energijos sąnaudų valdymas vykdomas per programėlę“.Vertinimo komisija pabrėžė, kad „čia įtikinamai suderintos išmaniosios funkcijos, patogus valdymas ir labai sumažintas dizainas“.

„Red Dot“ dizaino apdovanojimas yra prestižiškiausias dizaino konkursas pasaulyje, kuriame tarptautinių ekspertų komisija vertina tūkstančius kandidatų pagal tokius kriterijus kaip novatoriškumas, funkcionalumas ir estetika. Apdovanojimo laimėjimas liudija „AENO“ atsidavimą siekti meistriškumo ir inovacijų namų šildymo srityje.

Nugalėtojai buvo paskelbti dar balandžio mėnesį, tačiau tradiciškai skyrius su produktų sąrašu ir internetiniais pristatymais atnaujinamas iškilmingos Red Dot ceremonijos dieną. Ceremonija šiemet vyks birželio 19 d. Esene, „Red Dot“ muziejuje (Vokietija).

Visi apdovanojimus pelnę darbai rodomi pasaulinei auditorijai internetinėje parodoje „Red Dot“ svetainėje. Be išsamios informacijos apie gaminius, kūrėjus ir gamintojus, būsimi klientai, potencialūs klientai, žurnalistai ir pirkėjai gali susipažinti su Vertinimo komisijos nuomonėmis ir gaminių nuotraukomis.

„AENO Premium Eco Smart Heater“ pristatytas 2023 m. birželio 19 d. „Red Dot“ svetainės internetiniame pristatyme:

„AENO Premium Eco“ išmanųjį šildytuvą galima įsigyti Lietuvoje paspaudus šią nuorodą: Avitela

Apie „AENO“ ir „AENO Premium Eco Smart Heater“

„AENO“ yra tarptautinės aukštos kvalifikacijos inžinierių komandos sukurtas, jaunas ir dinamiškas išmaniosios buitinės technikos prekės ženklas. „AENO“ rūpinasi savo klientais ir siekia nuolat tobulinti produktų funkcionalumą bei plėsti jų galimybes. Siekiant padidinti vertę ir kokybę, optimizuoti logistikos pristatymo maršrutus mažmeninės prekybos tinklams ir galutiniams naudotojams, aukščiausios kokybės ekologiški išmanieji šildytuvai gaminami Europoje, Lenkijoje. „AENO“ yra „ASBIS Enterprises PLC“, pirmaujančios IT produktų platintojos Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regione, prekių ženklų portfelio dalis.

Išmaniojo šildytuvo kūrimo projektas pradėtas 2020 m. Modelį kūrė tarptautinė Ukrainos ir Lenkijos inžinierių komanda. Įrenginys gaminamas modernioje gamybos įmonėje Lenkijoje, gamyba pradėta 2022 m. gegužės mėn. 2022 m. rugsėjį buvo pranešta apie produkto išleidimą Europos rinkoje. „AENO Premium Eco Smart Heater“ buvo pristatytas 2022 m. „IFA“ buitinės elektronikos ir buitinės technikos parodoje, Berlyne. Modelį galima įsigyti 23 šalyse: Vokietijoje, Šveicarijoje, JK, Čekijoje, Lenkijoje, Baltijos šalyse, Vengrijoje, Kroatijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje ir daugelyje kitų.

„AENO“ misija – padaryti išmaniąsias technologijas labiau prieinamas, perimant kasdienę rutiną ir mažinant namų ruošos darbų naštą. Į gaminių šeimą apima: oro valytuvai, drėkintuvai, išmanieji šildytuvai, robotai dulkių siurbliai, dulkių siurbliai-šluotos, garų šluostės, drabužių garintuvai, virduliai, elektrinės kepsninės, trintuvės, elektrinės orkaitės, „Sous-Vide“, vakuumavimo aparatai, elektriniai dantų šepetėliai ir drėkintuvai ir kt.

„AENO Premium Eco Smart Heater“ galima įsigyti daugiau nei 20 Europos šalių mažmeninės prekybos vietose, „pasidaryk pats“ ar per „ASBIS“ platinimo tinklą. „ASBIS“ yra pirmaujanti IT ir plataus vartojimo elektronikos produktų platintoja ir gamintoja Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regione.

Apie „Red Dot“ apdovanojimus

„Red Dot“ dizaino apdovanojimas yra vienas didžiausių dizaino konkursų pasaulyje, per metus sulaukiantis apie 20 000 kandidatų trijose srityse: produktų dizaino, prekių ženklų ir komunikacijos dizaino, dizaino koncepcijos. Geriausi kiekvienų metų produktai „Red Dot“ Produktų dizaino apdovanojimu apdovanojami nuo 1995 metų.

2023 metais produktai buvo pateikti ir įvertinti 51 konkurso kategorijoje. Šiais metais kandidatų produktai atkeliavo iš 60 šalių. Išrinkti geriausiuosius susibūrė 43 narių komanda. Jie priėmė sprendimą, kuris iš produktų dizaino kandidatų atitiko „„Red Dot“ ar „Red Dot“ geriausio iš geriausių apdovanojimo kriterijus remdamiesi keturiais gero dizaino principais ir atsižvelgdami į jų socialinį ir kultūrinį pobūdį, specifinę techninę sritį ir projektavimo patirtį.

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.