Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
AENO iš naujo apibrėžia komfortą ir vartotojui draugišką namų šildymo dizainą, pristatydama naujausią modelį: „AENO Premium LED Eco Smart Heater“

Spalis 04, 2023

AENO iš naujo apibrėžia komfortą ir vartotojui draugišką namų šildymo dizainą, pristatydama naujausią modelį: „AENO Premium LED Eco Smart Heater“

AENO iš naujo apibrėžia komfortą ir vartotojui draugišką namų šildymo dizainą, pristatydama naujausią modelį: „AENO Premium LED Eco Smart Heater“

Pirmaujantis ir pažangus buitinės technikos prekės ženklas AENO išplėtė savo išmaniosios šildymo įrangos asortimentą pranešdamas apie planuojamą naujausio modelio pristatymą: „AENO Premium LED Eco Smart Heater. Šis novatoriškas AENO šildytuvų šeimos papildymas, įskaitant šių metų dvigubą „Red Dot Award 2023“ nugalėtoją – „AENO Premium Eco Smart Heater“, ne tik apibrėžė komfortą iš naujo.  

„AENO Premium Eco Smart LED Heater“ naudojamas naujas skaitmeninis LED ekranas ir 4 mygtukai. Jūs prašėte – mes išgirdome. Dabartinės ir jūsų nustatytos temperatūros ekranas, SMART režimo mygtukas (pastovaus šildymo įjungimui ar patalpos temperatūros nustatymui) efektyviam ir ekonomiškam šildymui, aukštesnės ir žemesnės temperatūros mygtukai bei, žinoma, žymusis aliumininis įjungimo mygtukas. LED ekrano ryškumas yra reguliuojamas. Reguliuokite LED ekrano ryškumą ir nakties režimo bei komfortiško miego mygtukus. Automatinis mygtukų ir ekrano išjungimas galimas aktyvinant programėle (pagal numatytuosius nustatymus – visada įjungta). 



„AENO Premium LED Eco“ išmanusis šildytuvas siūlomas trijų spalvų: blizgios baltos, perlamutrinės juodos ir prabangios pilkos (NAUJIENA). Pasirinkite tinkamiausią derinį savo interjerui.  


Nepakartojama konstrukcija su itin plona grūdinto stiklo plokšte puikiai tinka bet kokiam interjerui, tampa pagrindiniu akių traukos ir dėmesio centru arba nepastebimai pasislepia jame. Naudotojai gali įrenginį montuoti bet kokiu jiems patogiu būdu ir pritaikyti prie savo interjero: ant grindų ar ant sienos. 

Pasirinkite valdymo būdą  

Naudotojas gali pasirinkti savo prietaiso valdymo būdą pagal savo pageidavimus ir patogumą: nuotoliniu būdu per mobiliąją programėlę, balsu arba per skaitmeninį ekraną ir nustatymų mygtukus.   



Belaidį ryšį naudojantis prietaisas gali būti paprastai valdomas per mobiliąją programėlę. Tai leidžia jums stebėti energijos suvartojimą, nustatyti grafiką ir reguliuoti temperatūrą realiu laiku. Sukurkite namų šildymo grafiką ir programėlėje iš anksto nustatykite komfortišką temperatūrą, kol dirbate biure. 

Valdykite balsu, kai esate namie („Google Home“ ar „Amazon Alexa“) arba tiesiog nustatykite norimą režimą stilingu ir maloniu liesti mygtuku, jei telefono nėra šalia. Nustatymų mygtukas ir skaitmeninis ekranas leidžia jūsų artimiesiems naudotis šildytuvu, net jei programėlės naudotojo nėra šalia. Tai gali būti labai svarbu, jei norite pasirūpinti vyresniąja savo šeimos karta. 

AENO užtikrina prietaiso valdymą balso komandomis ar nustatymų reguliavimą nuotoliniu būdu naudojant išmaniojo telefono programėlę, kad ir kur bebūtumėte.  

Pasirinktas ir išmanusis režimas energijos taupymui 

Viena iš išskirtinių AENO išmaniųjų šildytuvų ypatybių yra jų gebėjimas naudoti SMART režimą, kai reikia palaikyti konfigūruojamą komfortišką temperatūrą neeikvojant elektros energijos veltui. Atsisveikinkite su vėsiais rytais ir pasisveikinkite su jaukiais, svetingais namais kas kartą įžengę pro duris.  

Visi AENO šildytuvų modeliai yra efektyvesni nei kitų tipų šildytuvai ir šildymo būdai (konvekcinis šildymas, oro kondicionavimas, grindų šildymas, centrinis šildymas).   

Greitai ir efektyviai išnaudoja visą 700+ W galią, nešvaistydamas šilumos ir pinigų. Plokštės temperatūra gali būti keičiama programėlėje nuo 120 iki 60 laipsnių C, keičiant temperatūros intervalus nuo 700+ W iki 150+ W.  


Jis veikia du kartus efektyviau nei konvekcinis šildytuvas. Pašildžius patalpą iki nustatytos temperatūros, šildytuvas išsijungia automatiškai, neeikvodamas energijos ir palaikydamas patalpos temperatūrą (veikiant SMART režimu). Palaikyti kambario temperatūrą visada pigiau. Jūs galite taupyti energiją ir pinigus bei mėgautis komfortiška šiluma visą šildymo sezoną. 

Saugumas ir apsauga 

Saugumas yra didžiausias AENO prioritetas ir „AENO Premium LED Eco“ išmanusis šildytuvas nėra išimtis. Tokios integruotos saugos funkcijos, kaip užraktas nuo vaikų, apsauga nuo perkaitimo ir apvirtimo / kritimo jutiklis (nukritęs šildytuvas išsijungia, signalas praneša apie nukritusį šildytuvą ir programėlė siunčia pranešimą), suteikia ramybę, leidžiančią mėgautis šiluma nesijaudinant dėl nelaimingų atsitikimų.   

Sveikas šildymas jūsų gerovei  

AENO šildytuvai nesausina oro ir nedegina deguonies – tai nėra oro kondicionieriai. Tai yra labai svarbu jūsų sveikatai. Šildytuvai nepučia oro, todėl aplinkui neskleidžiamos žiedadulkės ar dulkės. Tai yra puikus prietaisas alergiškiems asmenims. Tylus, bekvapis ir dulkių nepučiantis „AENO Premium LED Eco“ išmanusis šildytuvas yra tinkamas sprendimas šeimoms su vaikais ir augintiniais.   



AENO visada buvo įsipareigojusi gerinti savo klientų gyvenimą pasitelkdama naujoviškus namų šildymo sprendimus, – sako Šildytuvų verslo plėtros vadovas Andrei KazennauPristatę išmaniuosius šildytuvus, mes perkeliame komfortą ir patogumą į visiškai naują lygį. Tikime, kad mūsų klientai nusipelno geriausio, todėl didžiuojamės galėdami pristatyti šią išskirtinę produktų liniją. Mūsų šildytuvų modeliai yra gaminio dizaino šedevras, kurį patvirtina pirmosios kartos „AENO Premium Eco Smart“ šildytuvo „Red Dot“ apdovanojimai. Tikimės, kad naujasis modelis bus toks pat sėkmingas ir papildys šią prekių kategoriją, praplėsdamas pirkėjų asortimentą. Dirbame su mažmenininkais, architektūros ir interjero dizaino studijomis, todėl esame atviri diskusijoms dėl galimo bendradarbiavimo!“  

Lietuvoje AENO išmaniuosius šildytuvus galima įsigyti partnerių mažmeninės prekybos parduotuvėse ir internetinėse platformose nuo spalio mėnesio:   

https://avitela.lt/paieska/AENO%20Heater   

Pardavimo pradžia yra pats tinkamiausias metas atnaujinti būsto šildymo sistemą į šiltus ir jaukius namus ateinančią žiemą! 

Apie „AENO“ ir „AENO Premium LED Eco Smart Heater“  

„AENO“ yra tarptautinės aukštos kvalifikacijos inžinierių komandos sukurtas, jaunas ir dinamiškas išmaniosios buitinės technikos prekės ženklas. „AENO“ rūpinasi savo klientais ir siekia nuolat tobulinti produktų funkcionalumą bei plėsti jų galimybes. Siekiant padidinti vertę ir kokybę, optimizuoti logistikos pristatymo maršrutus mažmeninės prekybos tinklams ir galutiniams naudotojams, aukščiausios kokybės ekologiški išmanieji šildytuvai gaminami Europoje, Lenkijoje. „AENO“ yra „ASBIS Enterprises PLC“, pirmaujančios IT produktų platintojos Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regione, prekių ženklų portfelio dalis. 

 

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.