Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
ASBIS sveikina "Midea“ prisijungus prie „Smart Brand Portfolio“ oro kondicionavimo ir šildymo kategorijos

Gegužė 17, 2023

ASBIS sveikina "Midea“ prisijungus prie „Smart Brand Portfolio“ oro kondicionavimo ir šildymo kategorijos

ASBIS sveikina "Midea“ prisijungus prie „Smart Brand Portfolio“ oro kondicionavimo ir šildymo kategorijos

Įgyvendindama šią partnerystę ASBIS pristatė naują "Midea" modelį - išmanųjį bokštinį ventiliatorių be menčių ir HEPA oro valytuvą su nuotoliniu valdymu per mobiliąją programėlę. Šis moderniausias prietaisas su išmaniosiomis parinktimis yra elegantiško ir stilingo dizaino, todėl puikiai tinka bet kokiems namams ar biurui.

Išmanųjį bokštinį ventiliatorių be menčių ir HEPA oro valytuvą su nuotolinio valdymo pulteliu bei dar kelis "Midea" ventiliatorius galima įsigyti ASBISc platinimo tinkle Rumunijoje, Bulgarijoje, Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje, Kroatijoje, Vengrijoje, Slovakijoje ir Slovėnijoje.

ASBISc Enterprises Plc, IT ir buitinės elektronikos ekspertė ir pirmaujanti platintoja EMEA regione, paskelbė, kad "Midea", pirmaujanti išmaniosios buitinės technikos gamintoja, prisijungė prie bendrovės išmaniųjų prekės ženklų portfelio. Bendrovės pasirašė platinimo sutartį, kuria siekiama išplėsti produktų pasiūlą, išsidėstymą šalyse ir pateikti klientams novatoriškus, aukštos kokybės prietaisus, naujausias išmaniųjų namų technologijas.

"Midea" yra pasaulinė išmaniosios buitinės technikos, įskaitant oro kondicionierius, šaldytuvus, skalbimo mašinas ir kt., gamybos lyderė. Šis prekės ženklas garsėja pažangiausiomis technologijomis ir įsipareigojimu užtikrinti kokybę, todėl puikiai tinka ASBIS produktų asortimentui.

"Džiaugiamės galėdami pristatyti "Midea" prekės ženklą savo verslo klientams, klientams ir galutiniams vartotojams. Pirmoji mūsų siūloma naujovė - tai novatoriškas gaminys, kuris viename sujungia 3 pagrindines funkcijas - išmanųjį nuotolinio valdymo pultą, bokštinį ventiliatorių be menčių ir oro valymą. "Midea" bokštinis ventiliatorius be menčių ir HEPA oro valytuvas su nuotolinio valdymo pulteliu yra geras sprendimas artėjant vasaros sezonui, skirtas naudoti namuose ir biure, B2B klientams: viešbučiams, kavinėms ir restoranams bei grožio salonams. Dirbame su internetinėmis ir neinternetinėmis prekyvietėmis, DIY (pasidaryk pats) parduotuvėmis ir B2B segmentu. ASBIS visada pasiruošusi naujiems pasiūlymams platinti produktų asortimentą", - sakė Andrei Kazennau, ASBIS oro kondicionavimo ir šildymo produktų kategorijos verslo plėtros vadovas.

"Midea" išmanusis ventiliatorius be menčių užtikrina maksimalų komfortą ir ramybę, nes veikia itin tyliai! Didžiausias oro greitis juntamas iki 10 metrų atstumu. Šis ventiliatorius idealiai tinka naudoti dideliame kambaryje. Pritaikyti oro srautą galima naudojant osciliacijos funkciją. Vartotojai taip pat gali nustatyti, kad osciliacijos funkcija būtų stacionari arba pasukta 60 laipsnių kampu. 

Konstrukcija be menčių yra ne tik vizualiai patraukli, bet ir saugesnė bei lengviau valoma. Be to, dėl kompaktiško įrenginio dydžio jį lengva perkelti ir laikyti. Šis prietaisas puikiai tinka visiems, kurie nori pagerinti oro kokybę namuose ar biure ir kartu mėgautis vėsia ir jaukia aplinka.

"Midea" išmanusis ventiliatorius be menčių taip pat valo orą, kuriuo kvėpuojate jūs ir jūsų šeima, naudodamas plazmos jonų technologiją ir HEPA filtrus, atitinkančius griežtus sertifikavimo standartus. Pažangi technologija, užtikrinanti galingą oro srautą ir veiksmingą oro valymą, pašalina tokius teršalus kaip dulkės, žiedadulkės ir dūmai. 

Integruoti išmanieji jutikliai tiksliai nustato aplinkos temperatūrą ir dėl SensiCool technologijos automatiškai užtikrina reikiamą vėsą. Užprogramuotas miego režimas automatiškai pritemdo ekraną ir užtikrina 3 selektyvius vėjo režimus, o mažiausias triukšmas yra 38 db.

Nuotolinio valdymo pultas per mobiliąją programėlę leidžia naudotojams reguliuoti ventiliatoriaus greitį ir oro valymo lygį, kad ir kur būtumėte, o integruotas laikmatis ir miego režimas užtikrina patogų ir energiją taupantį veikimą. Išmanusis nuotolinis valdymas per mobiliąją programėlę leidžia naudotojams pasirūpinti savo šeimos ir artimųjų patalpų klimatu ir oro kokybe net tada, kai jų nėra šalia. Išmanusis valdymas galimas per "Wi-Fi" arba "Amazon Alexa" balsu.

ASBIS tikisi tęsti bendradarbiavimą su "Midea" ir ateityje pateikti klientams daugiau įdomių produktų.

Apie ASBIS 

ASBIS Group yra pirmaujanti pridėtinės vertės platintoja, IRT, daiktų interneto, robotų produktų, sprendimų ir paslaugų teikėja Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos rinkose (EMEA). Grupė, kurios pagrindinė būstinė yra Kipre, turi biurus 40 šalių, joje dirba daugiau nei 2 500 specialistų ir aptarnauja 20 000 B2B klientų 56 pasaulio šalyse. ASBIS platinimo tinklas veikia visoje Vidurio ir Rytų Europoje, Buvusiojoje Sovietų Sąjungoje, Persijos įlankoje, Kaukaze ir Afrikoje - jo atsargas papildo keturi pagrindiniai platinimo centrai, esantys Čekijoje, Gruzijoje, Pietų Afrikoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. ASBIS prekės ženklo produktai yra apdovanoti prestižiniu "Red Dot" apdovanojimu: Product Design apdovanojimais. Tarp tokių pripažintų "AENO Premium Eco Smart Heater" ir "Prestigio Touchpad Click&Touch Keyboard". 

Apie "Midea"

"Midea" specializuojasi oro valymo, šaldymo, skalbimo, didelių virtuvės prietaisų, didelių ir mažų virtuvės prietaisų, vandens prietaisų, grindų priežiūros ir apšvietimo srityse. "Midea" gaminiai, naudojami oro valymo, šaldymo, skalbimo, mažų ir didelių virtuvės prietaisų, vandens prietaisų, grindų priežiūros ir apšvietimo srityse, paliečia milijonų žmonių ir šeimų gyvenimus. "Midea" supranta, kad namai yra ypatinga vieta, o juose praleistos akimirkos yra brangios. Kasmet "Midea" laimi daugiau nei 40 dizaino apdovanojimų įvairiose pasaulinėse dizaino parodose, tokiose kaip "Red Dot", "iF" ir "Good Design Award"! "Midea" turi 21 gamyklą, 260 logistikos centrų visame pasaulyje. Įmonė veikia daugiau nei 200 šalių ir regionų, jos metinės pajamos siekia 53,26 mlrd.

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.