Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Birželis 25, 2024
ASBISC Enterprises Plc, a leading Value-Added Distributor, developer, and ...
Birželis 25, 2024
During his Computex keynote in Taiwan, Intel CEO Pat Gelsinger highlighted the ...
Birželis 21, 2024
Ubiquiti, a global leader in networking technology, has unveiled its latest ...
Birželis 05, 2024
In the ever-evolving world of wireless networking, Wi-Fi 7 stands poised to ...
Birželis 04, 2024
„Midea“ pristato „Aroma Tower“ ventiliatorių: geriausią išmanųjį klimato ...
Gegužė 31, 2024
AMD EPYC 4004 Series processors power an expanded range of entry level system ...
Gegužė 29, 2024
Ubiquiti Inc. announced the release of the U6 Mesh Pro, a state-of-the-art WiFi ...
Gegužė 27, 2024
As part of its mission to bring AI everywhere, Intel continuously invests in ...
Balandis 29, 2024
Intel has validated its AI product portfolio for the first Meta Llama 3 8B and ...
Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
„Midea“ pristato „Aroma Tower“ ventiliatorių: geriausią išmanųjį klimato palaikymo sprendimą komfortui vasarą užtikrinti

Birželis 04, 2024

„Midea“ pristato „Aroma Tower“ ventiliatorių: geriausią išmanųjį klimato palaikymo sprendimą komfortui vasarą užtikrinti

„Midea“ pristato „Aroma Tower“ ventiliatorių: geriausią išmanųjį klimato palaikymo sprendimą komfortui vasarą užtikrinti

Kylant vidutinei paros temperatūrai, „Midea“, žinoma išmaniosios buitinės technikos lyderė, pristato naujausią novatoriškų klimato sprendimų asortimento papildymą – „AromaTower“ ventiliatorių. Šiuo pažangiu produktu žadama pakeisti namų ir biuro vėsinimą, naudotojams siūlant stiliaus ir funkcionalumo derinį. 
 
 
Reikia nepamiršti, kad „Midea“ neseniai pradėjo bendradarbiauti su „ASBIScEnterprisesPlc“, žinoma pridėtinės vertės kūrėja Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. Šis bendradarbiavimas sujungia „Midea“ patirtį išmaniųjų buitinių prietaisų srityje su plačiu „ASBIS“ platinimo tinklu, užtikrinant, kad prekės ženklo produktai pasiektų klientus visame regione. 
 
 
„AromaTower“ ventiliatorius įkūnija rafinuotumą ir efektyvumą. Grakštų jo dizainą galima lengvai pritaikyti bet kokioje erdvėje, ir jis užtikrina galingą oro srautą neužimdamas per daug vietos. 
 
 
Viena iš išskirtinių „AromaTower“ ventiliatoriaus ypatybių yra integruota aromaterapijos funkcija. Naudotojai gali individualizuoti savo aplinką, į integruotą aromaterapijos skyrelį įdėdami mėgstamų kvapų ar eterinių aliejų, taip pagerindami fizinį komfortą ir psichinę sveikatą. 
 
 
Ventiliatorius taip pat turi intelektualią technologiją, užtikrinančią naudotojo patogumą. Integruotas „IntelligentWindControl“ režimas ir temperatūros jutiklis, automatiškai reguliuoja oro srautą pagal aplinkos sąlygas ir užtikrina idealią aplinką. 
 
 
Andrei Kazennau, „ASBIS“ verslo plėtros vadovas oro kondicionavimo ir šildymo produktų kategorijoje, į naujo produkto pristatymą žiūri entuziastiškai: „Ankstesniais metais pristatytas „MideaSmartBladeless“ ventiliatorius tapo sezono bestseleriu. Šiais metais tikimės, kad naujasis modelis bus toks pat populiarus. Naudotojų lūkesčiams didėjant būtina siūlyti produktus, kuriuose išmanusis funkcionalumas būtų suderintas su individualizuojamomis funkcijomis. Su „AromaTower“ ventiliatoriumi „Midea“ ir toliau pirmauja tenkindama tokius poreikius.“ 
 
 
„AromaTower“ ventiliatorių bus galima įsigyti nuo gegužės 15 d., todėl naudotojai galės pagerinti savo vasaros potyrius neprilygstamu komfortu ir stiliumi.
 
 
Apie „ASBISEnterprises“ 
 
„ASBIS“ grupė yra pirmaujanti pridėtinės vertės kūrėja, platintoja, bei IT, daiktų interneto ir robotikos produktų, sprendimų ir paslaugų tiekėja Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos rinkoms. Grupė, kurios būstinė įsikūrusi Kipre, turi atstovybes 40 šalių, joje dirba daugiau nei 2500 profesionalų ir ji aptarnauja 20 000 verslo klientų 56 pasaulio šalyse. ASBIS prekės ženklo portfelio produktai buvo apdovanoti prestižiniu „Raudonojo taško“ dizaino apdovanojimu: Produktų dizaino apdovanojimai. 

 

Apie „Midea“ 
 
„Midea“ specializuojasi oro valymo, šaldymo, skalbimo, didelių maisto gaminimo prietaisų, didelių ir mažų virtuvės prietaisų, vandens prietaisų, grindų priežiūros ir apšvietimo įrangos srityse. Įmonė veikia daugiau nei 200 šalių ir regionų. Kiekvienais metais „Midea“ pelno daugiau nei 40 dizaino apdovanojimų įvairiose pasaulinėse dizaino parodose, tokiose kaip „RedDot“, „iF“ ir „Good Design Award“. 

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.